Δευτέρα, Απριλίου 27, 2020

Προσθέτω και αφαιρώ με πλαίσια των δέκα μέσω google slides



Όσο ο καιρός περνάει και εξακολουθούμε να κάνουμε τα μαθήματα μας εξ αποστάσεως τα πράγματα δυσκολεύουν, γιατί γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κινητοποιήσουμε τα παιδιά να αφιερώσουν χρόνο στα μαθήματά τους. Θεωρώ όμως πως οι διαδραστικές δραστηριότητες βοηθάνε την κατάσταση και ενεργοποιούν περισσότερο το ενδιαφέρον τους. Ετοίμασα λοιπόν μια δραστηριότητα με προσθέσεις και αφαιρέσεις για τα μικρότερα αστεράκια μας, τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α'Δημοτικού. Αναλυτικότερα, πρόκειται για προσθέσεις και αφαιρέσεις με τα λατρεμένα πλαίσια των δέκα, τα οποία θα εκμεταλλευτούμε αυτήν τη φορά σε ψηφιακό περιβάλλον μέσω google slides.
Πάρτε μια μικρή γεύση στο παρακάτω βιντεάκι που σας ετοίμασα:

Μπορείτε να βρείτε τα google slides και να δημιουργήσετε το δικό σας αντίγραφο εδώ!

2 σχόλια:

  1. Η μικρή μου ξεκινάει φέτος το Δημοτικό!Σίγουρα θα ασχοληθούμε με τις εργασίες-παιχνίδια αργότερα κάπου μέσα στην σχολική χρονιά,όταν έρθει η ώρα.Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα κάνετε.Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια! Εύχομαι να σας φανούν χρήσιμες οι δραστηριότητες και να τις απολαύσετε με το μικρό σας αστεράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή